Reinsvoll-spillere bak OA-sendt futsalturnering: – Vi gjør det gjerne til en tradisjon

Det er fem spillere som står bak arrangementet når Reinsvoll IF Fotball inviterer til futsalturnering i Reinsvolls nye storstue i helga.

DEL

Henrik Brodshaug Langaas, Ola Sangnes, Steffen Lund og brødreparet Hans Marius og Håvard Drager har dratt i gang helgas turnering i Reinsvoll idrettshall.

– Det ble luftet i klubben om vi kunne få til et arrangement i den nye flotte hallen vår, gjerne noe som kunne gjentas hvert år. Ideen vi falt ned på var futsal, forteller initiativtaker Henrik Brodshaug Langaas.

Turneringen ble lansert for bare tre uker siden, men likevel stiller det åtte lag.

– Det er vi fornøyd med til å være første året. Det er jo et prøveprosjekt, men hvis det blir bra gjør vi det gjerne til en tradisjon – med enda flere lag på plass, fortsetter Henrik.

Henrik Brodshaug Langaas (fra venstre), Ola Sangnes og Steffen Lund håper på god fotball og stor stemning under helgas futsalturnering i Reinsvoll idrettshall.

Henrik Brodshaug Langaas (fra venstre), Ola Sangnes og Steffen Lund håper på god fotball og stor stemning under helgas futsalturnering i Reinsvoll idrettshall. Foto:

Aldri aktuelt

Til daglig studerer han til grunnskolelærer på Hamar. Det samme gjør lagkameratene Ola Sangnes og Steffen Lund. Ole går på andre året, mens Henrik og Steffen begynte nå i høst.

– Men det var aldri aktuelt å skifte klubb. Vi pendler mer enn gjerne for å spille for Reinsvoll, sier Henrik. Det samme gjelder brødrene Hans Marius og Håvard Drager. De bor sammen og studerer til vernepleier på Lillehammer.

– Vi ville ikke flytte lenger unna for å kunne spiller her. Vi har en veldig bra gjeng, og i år har det vært skikkelig moro, sier Ola Sangnes.

Reinsvoll klarte målet om å holde seg i 4. divisjon med glans.

– Det var klart tre serierunder før slutt, og da gikk nok lufta litt ut av oss, sier Steffen Lund.

Åtte lag stiller

Alle er likevel strålende fornøyd med årets sesong og ser med spenning fram mot den neste.

– Vi skal trene her i hallen fram til jul, så blir det fullt kjør etter nyttår.

I alt åtte lag spiller i helgas futsalturnering: Vind IL futsal, Vind IL senior, FK Gjøvik-Lyn, Raufoss Fotball, Vardal IF, Nordre Land, Eina og Reinsvoll IFs eget futsallag Ørnen.

Vind Futsal består av noen av de beste innendørsspillerne i distriktet, mens Raufoss Fotball etter det vi forstår stiller et meget ungt lag.

De innledende kampene spilles lørdag fra klokka 12.00, med siste kamp klokka 19.30.

Søndag er det sluttspill med kvartfinaler som starter klokka 11.00. Finalen spilles klokka 15.00 – og alle kampene søndag sendes direkte på OA-TV med Knut Befring som kommentator.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags