Brakk beinet for andre gang

UHELDIG IGJEN: Aaron Lee Jones brakk beinet for andre gang på fire måneder på Raufoss Fotballs første trening i sesongoppkjøringen.
Foto: Arkivfoto

UHELDIG IGJEN: Aaron Lee Jones brakk beinet for andre gang på fire måneder på Raufoss Fotballs første trening i sesongoppkjøringen. Foto: Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

 Raufoss-spilleren Aaron Lee Jones brakk beinet i september. På sin første trening etter lang opptrening endte han igjen på sykehus. Med brudd i andre foten.

– Jeg har fryktelig vondt av Aaron akkurat nå. Han kom til klubben i fjor høst og viste seg å være en veldig god spiller og en flott gutt i gruppa.

To beinbrudd

Etter bare noen kamper pådro han seg beinbrudd i foten. Siden september har han jobbet hardt for å komme tilbake. Så pådrar han seg samme type brudd i foten, men nå i det andre beinet, på første obligatoriske trening. Han skal opereres torsdag, og er ute i tre-fire måneder, sier trener Espen Haug.

Vond drøm

Til Raufoss Fotballs hjemmeside sier Aaron Lee Jones følgende:

– Jeg kan ikke tro at det skjedde. Det føles som en vond drøm akkurat nå, og jeg har jobbet så hardt siden september for å komme tilbake. Jeg kunne ikke vente på å komme tilbake på trening og spille for Raufoss igjen. Nå skal jeg jobbe enda hardere for å bli frisk, og jeg håper å være skadefri før eller i det minste så tidlig i sesongen som mulig. Jeg må takke alle i klubben for støtten de har gitt meg.

Endringer før neste sesong

Det betyr at trener Espen Haug må vurdere å hente inn en ny stopper ettersom Jones trolig ikke blir spilleklar før tidligst i starten av serien. Da skal han også trene seg opp igjen til å komme i god form.

– Vi må jo se på sammensetningen i troppen, sier Haug, som vil få store endringer i troppen foran neste sesong. Mange av A-stallens spillere fra i fjor er borte.

– Vi har resignert med de spillerne vi ønsket, har tatt opp fire juniorer og jobber med å styrke stallen med tre-fire spillere, sier Espen Haug uten å ønske å snakke om navn på eventuelle nye spillere.

TILBAKEBLIKK: Aaron Jones fulgte godt med på Raufoss sist han var skadet. Her tar oa-tv en prat med ham på sidelinja uner en kamp i september.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags