– Det var ganske ubehagelig og de ble veldig redde

Uhyggelig: Faren opplevde hendelsen som ubehagelig, og forteller at døtrene ble skremt av det som skjedde utenfor garderoben på Totenbadet.Arkivbilde

Uhyggelig: Faren opplevde hendelsen som ubehagelig, og forteller at døtrene ble skremt av det som skjedde utenfor garderoben på Totenbadet.Arkivbilde

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

En far har anmeldt hendelsen hvor noen eldre gutter skal ha kost på og tatt bilder av hans seks og tre år gamle døtre på Totenbadet søndag.

Han skulle bare en liten tur ut i bilen, men da han kom tilbake gråt eldstedatteren og fortalte at noen eldre gutter hadde strøket, kost på og tatt bilder av henne og søsteren der de satt utenfor garderoben på Totenbadet.

– Det var ganske ubehagelig og de ble veldig redde, særlig eldstedatteren, forteller faren.

Mens han var borte skal en gjeng unge gutter ha flokket seg rundt jentene, og strøket dem på kinnet, kost på håret deres og tatt bilder av dem.

– Det var et grovt overtramp. De ble befølt, men heldigvis ikke seksualisert, forteller faren.

Liknende historier

Han fortalte i ettertid om hendelsen på sin facebook-side, og forteller at mange kontaktet ham etter å ha lest hans historie.

– Det ekleste var kanskje i etterkant, da mange litt eldre jenter kontaktet meg og fortalte om liknende hendelser, sier faren.

Alle de involverte er under kriminell lavalder, men forholdet ble anmeldt mandag. Faren håper politiet tar tak i saken, og setter i gang et holdningsskapende arbeid for å forhindre flere hendelser av samme sort.

Ble bortvist

– Det er mye svineri rundt omkring som ingen tør å ta tak i. Jeg har kontaktet politiet fordi de kan være de rette til å gjøre noe med det som virker som et problem for flere, sier faren.

Daglig leder ved Totenbadet, Rickard Claesson forteller at Badeland ser alvorlig på hendelsen.

– Vi har nulltoleranse for slike hendelser, sier Claesson.

Han opplyser at Totenbadet tar forholdsregler for å forhindre at tilfeller som dette skal skje.

Om det forekommer, blir de det gjelder utvist fra området, og ledelsen ved badelandet snakker med de involverte.

– Dialog

– Vi har vært i dialog med faren, og vil være behjelpelige dersom han ønsker å gå videre med saken, sier den daglige lederen.

Artikkeltags