Gå til sidens hovedinnhold

Raufoss må vinne og ha hjelp av forsterket VIF 2

Artikkelen er over 2 år gammel

Raufoss-damene må onsdag slå Høybråten/Stovner hjemme og Vålerenga 2 må slå Frigg dersom Raufoss skal få kvalikplassen til 1. divisjon. Et lite poeng er at VIF 2 må vinne for å beholde plassen og at de trolig stiller litt forsterket fra helgens oppgjør mot Raufoss.

– Jeg vet egentlig ikke hvilke spillere vi får disponere før etter treningen tirsdag, men det blir nok noe tilsvarende det laget vi stilte mot Raufoss. Muligens får vi en stopper til og kanskje et par andre spillere. Det er litt avhengig av hvordan det tenkes i forhold til at det er kamp i Toppserien til helgen, sier trener Kenneth Østerås.

Før han legger til;

– I utgangspunktet har vi lov å bruke de som satt på benken i siste A-kamp. Mot Raufoss var vi litt uheldige fordi en av våre stoppere i lang tid hadde bestemt at hun skulle i 60-årslag og at noen andre hadde gjort avtaler lang tid i forveien. De er tilbake nå, men det er dermed ikke sagt at vi får bruke dem. Vi får se, sier Østerås.

Må vinne

Han er inderlig klar på at Vålerenga 2 står foran et stort problem dersom de taper mot Stabæk 2. Vålerenga ligger nemlig under nedrykksstreken. Det er to poeng opp til Stabæk 2 over streken. Kun seier mot Frigg er godt nok hvis de skal ha mulighet til å beholde plassen. Stabæk 2 møter serietreer Lyn 2 i siste serierunde.

– Det er fryktelig dumt for våre utviklingsmuligheter hvis vi rykker ned, og vi har ikke gitt opp håpet om å berge oss i siste serierunde. Vi brukte alle tilgjengelige spillerne mot Raufoss også, men får kanskje tilbake et par spillere til den siste kampen, sier Østerås.

Gjensyn

Samtlige kamper i siste serierunde spilles onsdag 18.45. Raufoss må også vinne sin kamp mot Høybråten/Stovner for å ha håp om å passere Frigg. Frigg slo et svakere Fart 2-lag enn hedmarkingene møtte på Raufoss i forige uke sist helg, og leder med tre poeng på Ståle Bokalruds mannskap før siste serierunde. Raufoss har bedre målforskjell, slik at Raufoss-seier og Frigg-tap betyr kvalik for Raufoss

Denne kampen blir også et gjensyn med de tidligere Raufoss-spillerne Katerina Bjerke, Stine Lerud og Thea Svalstad, som alle spiller for Høybråten/Stovner.

Kommentarer til denne saken