Gå til sidens hovedinnhold

Raufoss – Kongsvinger direkte på OA-TV tirsdag klokka 18.00: – De fleste vil få spilletid

Trener Christian Johnsen vil gi de aller fleste i troppen spilletid når Raufoss møter Kongsvinger til treningskamp på Nammo stadion tirsdag.

Bortsett fra Tobias Hestad, som tar det med ro denne uka etter å ha fått fjernet en føflekk, og Gard Simenstad, kjører Raufoss med fullt mannskap i tirsdagens treningskamp – fire dager før en ny match i OBOS-ligaen; borte mot Sandnes Ulf.

– Gard er i full trening igjen, men spiller ikke. De aller fleste andre vil få spilletid mot Kongsvinger, men hvordan vi porsjonerer ut spilletida, må vi se an., sier Christian Johnsen.

Etter det sure 2-4-tapet for Grorud for halvannen uke siden, spilte Raufoss 4–4 mot Ull/Kisa i en reservepreget treningskamp forrige tirsdag.

– Gutta trente fram til torsdag, deretter har de hatt tre dager fri, før vi kjører doble økter mandag og tirsdag. Det er som en vanlig oppkjøring fram mot seriekamp, fortsetter Johnsen.

Variert veldig

Han har sett sitt lag variere veldig i de fire første seriekampene.

– Mot Strømmen spilte vi en jevnt bra kamp, var det bestelaget, men manglet uttelling. 4–2 over Aalesund var en god kamp, mens vi hadde en god omgang og en på det jevne mot Åsane (1-2). Gorud-kampen var under pari, oppsummerer Johnsen.

– For oss handler det om å få stabilitet på et høyt toppnivå. Det som er viktig at når lag legger seg lavt, og det har alle de fire første motstanderne gjort, er at vi angriper med større balanse i laget og at vi blir flinkere til å ta kontringsspillerne. Per nå er dødballstyrken og posisjonsspillet vårt for dårlig.

Bra matching

Han regner med å få bra matching fra Kongsvinger, som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor og som satser på å rykke rett opp igjen. De har en bra stamme i laget fra i fjor, selv om to spillere gikk til nettopp Raufoss foran årets sesong; Even Bydal og Markus Aanesland.

– Begge har gjort et bra inntrykk hos oss, sier Christian Johnsen, som nylig ble nevnt i forbindelse med den ledige trenerjobben i Sarpsborg 08. Den er nå besatt av Lars Bohinen.

Se Raufoss – Kongsvinger direkte tirsdag 8. juni med avspark klokka 18.00. Kommentatorer er Knut Befring fra OA og Henning Danielsen fra avisa Glåmdalen.

Kommentarer til denne saken