Raufoss-kampen du kun får se på OATV

Ryan Doghman er under opptrening og er ikke aktuell i treningskampen mot Strømmen.

Ryan Doghman er under opptrening og er ikke aktuell i treningskampen mot Strømmen. Foto:

Torsdag spiller Raufoss sin andre treningskamp etter koronapausa. Oppgjøret mot Strømmen på Gjøvik stadion kan du se på OATV – og bare der.

DEL

Den gamle tretribunen på Gjøvik stadion er nemlig revet, og det tillates ikke tilskuere når Raufoss og Strømmen møtes der torsdag klokka 18.00.

At kampen er flyttet til Gjøvik, skyldes at det pågår arbeid med å legge ny undervarme og kunstgress på Nammo stadion. Dette arbeidet skulle vært ferdig 9. juni – men er blitt betydelig forsinket.

Raufoss tapte 0–2 for eliteserielaget Strømsgodset i den første treningskampen for vel en uke siden. Det var likevel mye oppløftende spill av Christian Johnsens mannskap – spesielt den første timen av kampen.

Johnsen var også fornøyd med mye av som skjedde på Marienlyst.

– Vi sto relativt bra fysisk. Nå har vi trent ganske tøft siden den gang, men det tåler gutta.

Raufoss-treneren har tre spillere ute til torsdagens treningskamp. Ikhsan Fandi er skadet og sjuk, Emile Dadjo er skadet, mens Ryan Doghman er under opptrening.

– Hva med den nye spissen, Håkon Bjørdal Leine?

– Han hadde ikke trent fullkontakt da han kom til oss og fikk krampe på den første treningen. Håkon ser imidlertid bedre og bedre ut for hver trening.

Strømmen – som er en av Raufoss' motstandere i OBOS-ligaen – har spilt to treningskamper etter koronapause. De åpnet med 1–1 mot Kongsvinger, mens det ble 2-1-seier over HamKam.

Et par kjenninger dukker opp i Strømmen-drakt på Gjøvik stadion. Både Mahmoud «Mac» Laham og Magnus Tvedte har tidligere spilt for Gjøvik-Lyn.

Raufoss spiller sin siste treningskamp borte mot HamKam torsdag 25. juni, før seriepremièren borte mot Tromsø fredag 3. juli.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags