Gå til sidens hovedinnhold

Store navn på Raufoss-konferanse

Artikkelen er over 4 år gammel

RAUFOSS: En statsråd er blant foreleserne på Innlandets industrikonferanse 2017.

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner skal snakke om vekst og arbeidsplasser i teknologiens tidsalder, framgår det av programmet.

Innlandets industrikonferanse er et årvisst tiltak i regi av NCE Raufoss. 2017-utgaven finner sted på Toten Hotel Sillongen 25. januar.

I tillegg til statsråden, som står først på fagprogrammet, blir det innlegg fra blant andre Hans Christian Gabrielsen, 2. nestleder LO, Christine Meyer, administrerende direktør i SSB og medlem av Produktivitetskommisjonen, Idar Kreutzer, administrerende direktør i Finans Norge, Lars Rognås, daglig leder i Total Innovation, Ståle Karlsen, eier i Hydal Group AS, Thor Arve Øveraasen, administrerende direktør i Øveraasen, og Sverre Narvesen, prosjektleder i NCE Raufoss.

Omsetter for milliarder

NCE står for Norwegian Centre of Expertise. NCE Raufoss er et konsortium av 19 medlemsbedrifter og omfatter i tillegg nettverket TotAl-gruppen med 41 medlemsbedrifter. Til sammen har bedriftene cirka 5000 ansatte og omsetter for om lag 13 milliarder kroner.

Hovedmålet med NCE Raufoss er å styrke innovasjons- og konkurransekraften gjennom såkalt klyngesamarbeid mellom bedriftene og kompetansepartnere. Forskningsbasert innovasjon er bærebjelken i NCE Raufoss, og klyngen har utviklet et felles kompetansesenter i selskapet Sintef Raufoss Manufacturing AS.

Kommentarer til denne saken