Raufoss har tre backer ute med skade – møter årets overraskelse på Nammo stadion

Nicolai Fosso Fremstad, her i kamp med KFUMS Juba Moula, vikarierer trolig som back igjen i mandagens hjemmekamp mot Grorud.

Nicolai Fosso Fremstad, her i kamp med KFUMS Juba Moula, vikarierer trolig som back igjen i mandagens hjemmekamp mot Grorud. Foto:

Trener Christian Johnsen og hans mannskap er ute etter sin tredje strake trepoenger når nyopprykkede Grorud er motstander på hjemmebane.

DEL

Snorre Strand Nilsen er fortsatt ute med langtidsskade, Emile Dadjo fikk ødelagt den ene akillessena mot HamKam sist uke, mens Stian Simenstad sliter med en trøblete lyske.

Det betyr at trener Johnsen er uten tre mulige backer i mandagens hjemmekamp mot Grorud.

Mot HamKam avsluttet Raufoss med Edvard Race på høyrebacken og Nicolai Fremstad på den venstre. Vanligvis har de opptrådt på motsatt side, og trolig velger Johnsen sistnevnte variant mot Grorud.

Her kan du klikke deg inn for å høre radiosendingen av kampen mellom Raufoss og Grorud. Sendingen starter klokken 17:45

Samme laget?

Med unntak av Dadjo er det sannsynlig at Johnsen stiller med det samme laget som startet mot HamKam, hvis han ikke velger å kjøre med Gard Simenstad på topp. Men også lillebror Simenstad har slitt med lyskeproblemer den siste tida.

Grorud har overrasket stort så langt i sesongen og er per i dag fire poeng og tre plasser foran Raufoss på tabellen.

– Grorud har vært veldig gode og tatt bra med poeng. Vi forventer en tøff match, som alle i OBOS-ligaen er.

Nammo et fort

Det nyopprykkede Oslo-laget var, i likhet med Raufoss, tippet på nedrykk denne sesongen. Så langt har begge gjort tipsene til skamme.

– Dere har gjort Nammo stadion til et fort, Christian Johnsen?

– Jo, vi ønsker å være gode på hjemmebane. Vi er godt fornøyd med to trepoengere, men det er ting å forbedre; først og fremst å skape flere sjanser.

– Hvordan skal dere klare det?

– Vi ønsker flere brudd og gjenvinningsspill enn vi har hatt de siste kampene. Det krever at vi er enda røffere i det defensive en mot en-spillet, spesielt på midten av banen. På den måten vil vi få flere overgangsmuligheter, sier Christian Johnsen.

Sannsynlig lag

Vi tror Raufoss stiller med følgende lag i mandagens kamp mot Grorud:

Ole Kristian Lauvli – Nicolai Fremstad, Marius Alm, Solomon Owusu, Edvard Race – Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen, Matias Belli Moldskred – Ryan Doghman, Håkon Leine, Kristoffer Nessø

Kampen spilles på Nammo stadion mandag klokka 18.00. Kampen blir overført direkte som radiostream på oa.no/direktesport – i samarbeid med Radio Toten. Kommentator er Terje Solbakken.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags