Raufoss har avslått bud på Belli Moldskred

Mathias Belli Moldskred er ønsket av Sandnes Ulf, men Raufoss sa nei til budet fra Rogaland.

Mathias Belli Moldskred er ønsket av Sandnes Ulf, men Raufoss sa nei til budet fra Rogaland. Foto:

I april sendte Steffen Landro inn protest fordi Matias Belli Moldskred ikke fikk rødt kort i seriepremièren mellom Nest-Sotra og Raufoss. Nå vil Landro kjøpe midtbanespilleren.

DEL

Fjorårets Nest-Sotra-trener Steffen Landro er nå trener i Sandnes Ulf. Han er mannen som la inn protest etter at Matias Belli Moldskred hadde fått to gule kort uten å bli vist ut i seriepremièren sist sesong. Protesten ble aldri tatt til følge, men Landro synes tydeligvis så godt om Raufoss-spilleren at han ønsker å hente ham til Sandnes Ulf.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal nemlig Sandnes Ulf ha lagt inn bud på gutten som har et år igjen av sin kontrakt med Raufoss. Klubbleder Tom Rune Espedal bekrefter ovenfor avisen at Sandnes Ulf at det har vært konkret interesse for Belli Moldskred, men sier Raufoss så langt har avslått forsøket på å hente den løpssterke 22-åringen.

Daglig leder i Raufoss Fotball, Bent Dalby, bekrefter at det har kommet bud på midtbanespilleren.

– Jeg kan bekrefte det som står i avisen der. Spiller og agent er også informert om henvendelsen, sier Dalby.

– Et bud dere har sagt nei til?

– Ja, det var det god grunn til.

– Var det for lavt?

– Ja, man må huske på at vi bruker penger på å hente disse spillerne og utvikle dem til å bli så gode at de kan spille for Raufoss i noen år.

– Venter dere nytt bud?

– Alt kan skje i fotball. Det kan hende.

Sandnes Ulf har styrket stallen med tidligere Raufoss-spiller Kevin Jablinski (Egersund i fjor), og og jakter ytterligere fire-fem nye spillere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags