Gå til sidens hovedinnhold

Raufoss - HamKam på OA-TV fredag 17.00

Drøye tre uker før seriestart møtes mjøsrivalene Raufoss og HamKam til treningskamp på Nammo stadion. Kampen sendes live på OA-TV.

Etter at regjeringen ga grønt lys for treningskamper i forrige uke er klubbene i de to øverste divisjonene i gang med treningskampene. Raufoss møtte Rosenborg og tapte 0-3 på Lerkendal sist lørdag. HamKam slo divisjonskollega Strømmen 2-0 på Briskeby.

Fredag ettermiddag møtes lagene til en spennende test på hvordan lagene står med tre uker igjen til seriestart. Raufoss har skiftet ut et tosifret antall spillere foran denne sesongen, men HamKam også har gjort en del endringer i stallen. Dette blir første mulighet for Raufoss-supporterne til å se de mange nye spillerne i aksjon på Nammo stadion.

- Vi trenger alle kampene vi kan få inn mot seriestart. Vi har et nytt mannskap som trenger å spille kamper for å bli kjent med hverandre i kampsammenheng, sier Raufoss-trener Christian Johnsen.

Raufoss møtte Stabæk (1-1) i februar. Etter kampen mot HamKam fredag skal laget spille mot Vålerenga i Oslo onsdag 28. april, Sogndal på bortebane 2. mai og Ull/Kisa på hjemmebane 8. mai i generalprøven foran seriestart mot Strømmen 15. mail. Torsdag ble det klart at de to mjøslagene har blitt enige om en returkamp på Briskeby 5. mai.

Til fredagens mjøsderby åpnes tribunene på Nammo stadion for 600 tilskuere.

Kommentarer til denne saken