To kjappe mål ødela for Raufoss

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Serielederen hadde de to største sjansene i første omgang, men Raufoss leverte 45 meget solide minutter. Spillerne hadde god energi, stresset Sandefjord og forsøkte å utnytte rommet bak vestfoldingenes forsvarstreer. Trekket med å legge Rocky Lekaj i rommet bak Almir Aganspahic på topp fungerte også bra.

Flere sjanser

Spillemessig var Raufoss fullt på høyde og kom til flere nesten-sjanser. Uten at de klarte å få til de store scoringssjansene. Sandefjord hadde en stor sjanse etter tre minutter da Wrele og Lund Tronhus ikke fikk bestemt seg hvem som skulle ta ballen, og en meget stor sjanse ti minutter før pause da Lund Tronhus vartet opp med en meget god redning.

Raufoss hadde noen skuddforsøk utenfor og over, men ingen store sjanser.

Glemte ringreven

Kampslutt: Raufoss startet også andre omgang med stor aggressivitet og entusiasme. Spillemessig var igjen totningene fullt på høyde, men et godt organisert Sandefjord-lag gjorde det vanskelig for hjemmelaget å bryte gjennom.

Det klarte Kjell Rune Sellin for gjestene, men alene med Lund Tronhus skjøt han utenfor. Rocky Lekaj hadde en god mulighet på fin overgang, og Gondra Krug skjøt over fra god posisjon på returen. Så tok Raufoss et klart grep om kampen. Aganspahic var millimeter fra å score på en god overgang.

Håvard Nomes kanon fra 20 meter ble reddet av keeper og like etter kom innbytter Lysvoll alene mot dødlinja. Bare en upresis nest siste-pasning hindre ledelse.

I stedet gjorde Raufoss en generaltabbe ved å glemme innbytter Peter Kovac på innlegg. Og da Kjell Rune Sellin upresset fikk skyte i mål fra 20 meter like etter var kampen kjørt.

Les referat fra kampen her

OA kommer tilbake med mer fra søndagens seriekamp!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags