Helt i 68 minutter

Alexander Nadj

Alexander Nadj

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

I 68 minutter sto debutanten Alexander Nadj glimrende i Raufoss-goalen. Så glapp han i en situasjon, og Moss fikk den scoringen som hadde ligget i lufta kampen gjennom.

DEL

Uheldig for Nadj, som til da hadde holdt Raufoss inne i en match der Raufoss ble kjørt på defensiven fra første spilleminutt. Men Nadj spilte strålende og sørget for fortsatt spenning i kampen da tjue minutter gjensto.

– Vi klandrer ikke Alexander for den feilen. Det var han som hadde holdt oss inne i kampen så langt., sa trener Dag Opjordsmoen.

– Men dette viste tydelig en enkelt situasjon kan forandre det hele, sa Opjordsmoen.

Fornøyd

Etter kampen var keeper Alexander Nadj godt fornøyd med debuten i Raufoss-goalen.

– Ja, jeg synes det gikk bra. Men Moss ble litt for gode for oss. De var mye bedre nå enn da vi møtte dem på Raufoss i vår, sa Nadj, som spilte til to stjerner på Oppland Arbeiderblads spillerbørs i sin debut. Det fikk han etter åtte meget kvalifiserte redninger kampen gjennom.

– Jeg kom inn i kampen helt fra start, det er like godt når du er keeper. Men Moss kom til for mange sjanser etter hvert. De var gode i dag, sa Nadj, som måtte konstatere at Moss hadde kontroll på kampbildet i nitti minutter.

– De var for overlegne, de er gode på hjemmebane, sa Alexander Nadj.

Utspilt

Dette var kampen som Moss kontrollerte fra start. Raufoss la seg lavt, og møtte et Mosse-lag som dundret fram med masse folk fra første øyeblikk. Gjestene måtte forsvare seg, og med sitt kompakte lag var de sterkt medvirkende til at Moss ikke fikk den etterlengtede scoringen.

Moss var beste i begge omgangene, men hadde flest sjanser før hvilen. Men da sto Alexander Nadj perfekt mellom stengene. Han storspilte – både på streken og i feltet. Debutanten var imponerende sikker i alle spillets faser.

Måtte komme

Spørsmålet etter sidebytte var når den avgjørende scoringen måtte komme. Og den kom altså etter en uheldig Nadj-inngripen vel tjue minutter før slutt.

Men Raufoss var uhyre nær utlikning minuttet før slutt. Innbytter Lars Furuseth var plutselig helt alene med Mosse-keeperen, men fikk aldri fullført den gedigne sjansen.

Raufoss var nær ett poeng – men det ville ha blitt karakterisert som et ran dersom det hadde blitt utfallet. Det var fullt fortjent at Moss gikk opp til 2-0 i sluttsekundene. Etter nitti minutter der Raufoss ikke kom spillemessig på høyde med det laget har prestert de to siste kampene.

Artikkeltags