Christian Hemberg er klar for Raufoss

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

I går kveld ble Christian Hemberg klar for Raufoss. Spissen har tegnet en toårskontrakt med 1.-divisjonsklubben.

DEL

Hemberg har trent med Raufoss en uke og spilte sist helg treningskamp mot Groruddalen. I sin første kamp for de gule og svarte scoret han. På lekkert vis satte han inn Raufoss sitt andre mål i 4-1 seieren mot laget fra hovedstaden.

– Christian skrev under papirene i dag. Han har nå reist tilbake til Sverige, men er på plass igjen på Raufoss til treninga onsdag ettermiddag. Han har bundet seg til klubben i to år, fortalte Tom Løkken til OA-sporten i går kveld.

Kantspiller

Hemberg ble fristilt i Örgryte foran forrige sesong. Etter mislykkede oppholde i Sveits og Hellas er 25-åringen nå på plass på Raufoss. Klubben jaktet også på Hemberg i forkant av fjorårets sesong, men fikk ikke napp den gangen. Gårsdagen ble derfor en gledens dag for Løkken og Raufoss Fotball.

– Vi er veldig godt fornøyd med den forsterkningen vi nå har fått. Hemberg er en spiller som i tillegg til en kantrolle også kan bekle rollen som midtspiss. Det gjør at vi nå kan puste litt roligere i jakten på en skikkelig midtspiss. Vi har flere navn på blokka, men ingen som blir med oss på treningsleiren til Tyrkia, fortsetter Løkken. Overgangsvinduet stenger først 31. mars.

Anvendelig

Christian Hemberg spilte i Örgryte i perioden 1998 til 2005. Hemberg ble spådd en lysende framtid i klubben, men ble skadet og fristilt.

– Christian er anvendelig og vi kan bruke ham på de fire fremste plassene i laget vårt, sa trener Dag Opjordsmoen etter å ha hatt svensken på trening en uke og sett ham i kamp mot Groruddalen. Christian Hemberg har to a-landslagskamper for Sverige. I tillegg har han spilt flere kamper for det svenske ungdomslandslaget

Artikkeltags