Raufoss-assistenten reiser til Kina – Petter Senstad er blant de nye trenerne i Raufoss

Andres Garcia Soler har tatt farvel med Fredrik Greve Monsen og Raufoss Fotball. Nå jobbes det med å finne hans erstatter som assistenttrener på A-laget.

Andres Garcia Soler har tatt farvel med Fredrik Greve Monsen og Raufoss Fotball. Nå jobbes det med å finne hans erstatter som assistenttrener på A-laget. Foto:

Trenerteamet rundt U19 og G16 er så godt som komplett, mens Raufoss Fotball mangler assistenttrener til A-laget ei uke før Christian Johnsen samler sine tropper til første trening foran kommende sesong i OBOS-ligaen.

DEL

Andres Garcia var assistenttrener på A-laget samt hovedtrener på U19 i inneværende sesong. Nå er spanjolen ifølge daglig leder Bent Dalby i Raufoss Fotball på vei til kinesisk fotball.

– Det er noe vi har visst om og vært forberedt på ganske lenge. Andres har fått et tilbud i Kina som han har takket ja til. Det ligger ingen dramatikk i det, sier Dalby.

Garcia sier i en kort melding til OA at han nå fant tidspunktet riktig til å forlate Raufoss Fotball til fordel for andre utfordringer.

16. desember samles A-laget på Raufoss til første trening. I ei uke vil Christian Johnsen lede treningene før laget tar juleferie og samles igjen tidlig på nyåret.

– Vi jobber med å få på plass en assistenttrener på A-laget, forteller Bent Dalby, som svarer et kontakt nei på spørsmål om de i så måte har dårlig tid til å finne rett person.

Enrique Tinoco var assistent på U19-laget siste sesong. Nå rykker han opp som hovedtrener, ifølge Dalby.

– Han får med seg Umar Malik som assistenttrener på U19. Umar blir i tillegg hovedtrener for G16-laget, der han får med seg Harald Lødemel, Rune Dahlen, Petter Senstad og Kjetil Sangnes i teamet rundt laget, sier Bent Dalby.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags