Etter 2 kamper så leder Raufoss puljen sin med bedre målforskjell enn Heggedal.

Jentene hadde sin første kamp igår 28.7. Her møtte de Bremnes fra Haugesundtraktene. Etter en jevn, men sjansefattig kamp i sterk varme, så vant Raufoss jentene 2-0 med 2 flotte scoringer av Andrea Tøftum Løkken. Kampen ble spilt på Rustadfeltet.

Dagens motstander var Kongsberg. Her ble sluttresultatet 4-0 til Raufoss etter scoringer av Andrea Tøftum Løkken (3) og Madelene Rognstad(1). Man kan vel si at Raufoss har dominert og egentlig hatt full kontroll i begge disse kampene.

En bunnsolid bakre firer, to solide sisteskanser i keeperne og dødelig effektiv angrepsrekke. I morgen (tirsdag) venter Heggedal som siste motstander i innledende runde. Med uavgjort her så vinner Raufoss pulja og møter trolig Molde FK i 16-delsfinale på torsdag.

Man får da en hviledag, noe som kan være godt å ta med seg. Ellers så kan man melde at jentene koser seg stort på sin første Norway Cup turnering. En fin og sammensveiset gjeng som har det veldig fint i sammen, og er veldig inspirerte til å sette sitt preg på turneringen.

Mvh

Kurt Roaldsøy

Ass. Lagleder Raufoss J14