Blir det ny publikumsrekord under Toner fra Tunet på Gjøvik gård lørdag? Det kan det bli om været spiller på lag når FRIFANT inntar tunet

I flere år har FRIFANT bortimot fylt tunet på Gjøvik gård mot slutten av sesongen, og om været ( Hans) slipper taket og slår om til sol og varme kommer det garantert 5-600 på tunet lørdag. ( det jobbes også med en backup i Sommerslager-teltet om været skulle bli ille..)

Folk gleder seg i hvertfall !

Med unntak av Anne Johansen som sist lørdag måtte gjennomføre i regnvær - har sesongen med antall publikummere vært god. Anne varmet godt de 120 som satt under trekronene.

FriFant er en spilleglad gjeng som ble startet opp i forbindelse med Prøysen-jubileet i 2014. Siden den gang har de hatt mange ulike konserter, show og opptredener i distriktet.

FriFant har vært fast inventar og et populært innslag på "Toner fra tunet" de siste årene, og den muntre gjengen tar turen i år også.

Lørdag 12. august kl 14:00 er "fantene" igjen på plass på Gjøvik gård, og de satser nok en gang på å fylle tunet med et variert, sang- og hørbart program, glimt i øyet og god stemning.

FriFanter på tunet i år er Elisabeth Aasheim, Roy Strandbakke, Rune Sirirud Strandbakke, Bent Ove Myhrby, Morten Ringstad, Vidar Sundbakken og Bent Ture Tomtum. Vi gleder oss til gjensynet med "Fantene".

Dette er nest siste konsert på tunet i år - sesongen avsluttes med Graceland Gjøvik neste lørdag.

Venneforeningen/byhistorisk forening håper på støtte både i medlemdsbunken og på VIPPS-kontoen.