Prinsessen abdiserer etter marginer i mot

Anne Ingeborg Sogn Øiom skjøt 244 poeng i det aller siste laget sent tirsdag kveld.

Anne Ingeborg Sogn Øiom skjøt 244 poeng i det aller siste laget sent tirsdag kveld. Foto:

Anne Ingeborg Sogn Øiom skjøt vekk muligheten til å forsvare prinsessetittelen fra i fjor med to niere på den avsluttende ti-skudden. Hun innrømmer at pendling til jobb på Tynset har tatt litt av overskuddet.

DEL

– Jeg kjente jeg hadde et dårlig skudd på stående. Ellers så det veldig greit ut. Jeg hadde et godt håp om at det skulle bli veldig bra, men niere i liggende har man ikke råd til, sa Anne Ingeborg Sogn Øiom.

Beste lokale

Hun endte på 244 poeng og ble beste lokale skytter, sammen med Thomas R. Kristiansen fra Lunner og Ole Martin Engh fra Viken. Ingen lokale skyttere klarte å komme på onsdagens kongelag.

Anne Ingeborg Sogn Øiom har tre jenter foran seg i kampen om å bli beste jente. Linn Kristin Vatland fra Time er beste jente med 247 poeng. Ett poeng bak Pål Øyvind Øhrmen og Tor Harald Lund som ligger på skive to og en i kongelaget onsdag kveld. Tre poeng opp til beste jente blir trolig litt for mye å innhente for Sogn Øiom.

Ukependler

Fjorårets skytterprinsesse har det siste halvåret ukependlet fra Tynset hvor hun har jobb som dommerfullmektig. Hun innrømmer at det har tatt litt av overskuddet.

– Jeg trener med Tynset skytterlag og har fått trent bra, men merker at kjøringen tar på litt. Forberedelsene har ikke vært helt optimale. Uten at det er noen unnskyldning, sa hun.

Onsdag skyter hun finale før kongelaget inntar standplass og kjemper om en meget god totalplassering. Torsdag skyter hun på Oplands lag i samlagskytingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags