Etter at posten reduserte dager med post og avis- ombæring må det ha skjedd noe helt uforståelig. Jeg har abonnert på Valdres og OA i cirka 40 år, og fått avisene stort sett daglig ved utgivelse. Nå som det er postbud 2 og 3 dager per uke ble vi forespeilet at avisene skulle være med disse dagene og at avisene for de andre dagene ville bli levert med, men det skjer i alle fall ikke. Jeg og flere andre mangler aviser for 2-3 dager hver uke, og det vil jo si at vi betaler for aviser vi ikke får.

I dag er det ikke så mange som synes det er greit å betale for varer vi ikke får. Det må gjerne sies at vi kan lese avisene på nettet, men alle gjør ikke det, og det er heller ikke derfor vi betaler for å få papiraviser. Jeg går ut fra at det blir trykket opp aviser i forhold til antall abonnenter og løssalg, og da lurer jeg på hvor det blir av de avisene vi ikke får? Det blir sagt at Posten vant anbudet om å ha avislevering, men når de ikke klarer å utføre den oppgaven, overholder de vel ikke avtalen som er inngått, og da burde vel avtalen opphøre?

Hver lørdag, når det ikke er posten sitt ansvar med avislevering, får vi jo avisene vi skal ha, så det må være noe uforståelig som skjer de andre dagene. Hele saken blir absolutt uforståelig for oss som er kunder, vi betaler for en vare vi ikke får, og avisene betaler vel for en vare de ikke får. Er det virkelig ikke mulig å få en løsning på dette ? Er det Posten som sitter på fasiten så bør de straks komme på banen med et svar og en forklaring!

Det ville ikke være mulig for noen private firma å kunne utføre så mangelfull jobb uten at det ville bli tatt tak i fort, derfor kan det virke som det er Posten, statlig, som er den som har oversikten!

Venter spent på svar med oppklaring!

Dette er et leserinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter og gir uttrykk for skribentens meninger.