Vi registrerer at OA framstiller ordførerkampen som den mest spennende delen av valgkampen i Nordre Land. Dette er vi sterkt uenig i. Nordre Land FrP vil sette søkelys på politiske saker, og IKKE personer fram mot valget. Å stake ut en politisk kurs er MER interessant for velgerne, enn hvem som skal være gallionsfigur eller bjelleku i Nordre Land.

Nordre Land FrP skal være garantien for at eiendomsskatten ikke økes, vi skal på sikt også jobbe for å fjerne den. Videre er vi opptatt av å være ekte ombudsfolk for innbyggerne i den fine hjemkommunen vår. Dette er det valget handler om. Å få inn politikere som har to ører. En munn.

Så kan det skje at velgerne i Nordre Land gir FrP nok stemmer til å kunne bety en reell forskjell i kommunestyret de kommende åra. Vi kan komme til å bli vippepartiet som de andre partiene må gjøre seg vene for. Skulle vi, takket være velgerne i Nordre Land, komme i en slik situasjon så er svaret enkelt for oss: Vi bryr oss ikke om posisjoner. Vi bryr oss om gjennomslagskraft i de politiske sakene. Fordi det er det som faktisk betyr noe for deg som innbygger og velger i Nordre Land.

Siden OA ikke valgte å invitere oss med på moroa i OA-poddens valgspesial, så får vi bruke denne muligheten til å dele dette budskapet: Vi bryr oss ikke om ordføreren i Nordre Land er mann eller kvinne. Vi bryr oss ikke om vedkommende heter Ola Tore, Åse, Merethe, eller Morten for den saks skyld. Ung eller gammel. Vi bryr oss om politikken.

Noen vil da med rette hevde at politikk er å søke makt. Vi i Nordre Land FrP tror og mener bestemt at den makten først og fremst ligger i hva type politikk som skal føres, ikke om det skal dingle et gjevt ordførerkjede rundt hæsjen på grom-oksen fra lista vår.

Vi skal søke makt. Det er gitt i og med vi nå stiller liste i Nordre Land. Vi er med for å gjøre en forskjell. Vi er med på å forme kommunen ut ifra det politiske ståsted FrP representerer.

Det betyr at vi skal snakke med Ap. Vi skal snakke med Høyre. Vi skal snakke med SV. Vi skal snakke med Sp, Bygdelista og med KrF/Venstre sin fellesliste. For vårt formål med dette valget er at du som velger skal merke at FrP nå er en del av det politiske landskapet i Nordre Land. Hvis velgerne vil det.

For uansett skal valget gjennomføres. Du som velger skal si ditt om hvem som skal styre kommunen du bor, lever og drifter i. Når du har gjort det, så skal vi ta det mandatet vi eventuelt vil være så heldige å få og forhandle om politisk gjennomslagskraft. Målet vårt er selvsagt makt, men den skal brukes på prioriteringer. Ikke taburetter.