Ørsal Johansen fortsetter som fraksjonsleder

Morten Ørsal Johansen (FrP) fikk i dag fornyet tillit til å fortsette som fraksjonsleder i næringskomiteen på Stortinget.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Morten Ørsal Johansen (FrP) fikk i dag fornyet tillit til å fortsette som fraksjonsleder i næringskomiteen på Stortinget. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Morten Ørsal Johansen (FrP) fikk i dag fornyet tillit til å fortsette som fraksjonsleder i næringskomiteen på Stortinget.

DEL

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har nå tildelt alle stortingsrepresentantene plasser i de ulike komiteene.

Viktig felt

– Næringspolitikk et viktig felt for Fremskrittspartiet, så det er klart jeg er strålende fornøyd med dagens vedtak i stortingsgruppa. Jeg må takke FrPs stortingsgruppe så mye den fornyede tilliten jeg har fått ved å få være fraksjonsleder i næringskomiteen., sier Ørsal Johansen.

Han ser fram til å jobbe for å få et enklere regelverk for bedriftene, rammevilkår som gjør at «våre» bedrifter kan konkurrere med utenlandske selskaper og produksjonsøkning i fiskenæringen og landbruket.

Skal gjøre mitt ytterste

– Som Fremskrittspartiets næringspolitiske talsmann skal jeg jobbe for de sakene som er viktige for hele landet, men jeg skal alltid huske på hvem det er som har stemt meg inn på Stortinget, nemlig innbyggerne i Oppland. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å være en god ombudsmann for fylket og jobbe for de sakene som er viktig for innbyggerne i Oppland, skriver Ørsal Johansen i en pressemelding.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken