Gå til sidens hovedinnhold

Politiet vil komme i kontakt med fotgjenger etter boligbrann på Fagernes

Politiet ønsker observasjoner fra da en enebolig brant i romjula.

Politiet har ingen informasjon som tyder på at det skjedde noe straffbart da eneboligen i Moavegen i Fagernes brant ned 27. desember, men ønsker likevel å komme i kontakt med folk som har observasjoner fra den natta.

Boligen ble totalskadd, men ingen personer kom til skade.

– Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med en person som gikk i Moavegen i Fagernes mellom klokka 03.40 og 04.20 den 27. desember. Vedkommende er observert via et utendørs webkamera, heter det i en pressemelding fra politiet.

Tips og observasjoner kan ringes inn til politiet på 02800. Hvis du ønsker å tipse avisen, send en epost til tips@oa.no.

Politiet ønsker gjennom observasjoner å komme nærmere svaret på hva som var årsaken til brannen.

Konstituert kommunaldirektør Åge Sandsengen i Nord-Aurdal kunne mandag etter brannen opplyse at familien på fire om berget seg ut av boligen den natta hadde fått seg en leilighet de kan bo i inntil videre.

– Det står etter forholdene bra til med dem. Men de har mistet alt de eier, og må ut og skaffe seg alt fra klær til mat og annet de trenger, sa Sandsengen, som videre fortalte at kommunen ville hjelpe til så godt de kan.

Les også

Familie på fire mistet alt i husbrann: De har fått en leilighet de kan bo i – men må skaffe seg alt annet

TIPS OSSTLF: 61 18 93 00 SMS/MMS: oatips til 2005 E-post: tips@oa.no Send video

Kommentarer til denne saken