Politiet gjennomførte rekonstruksjon av Kapp-volden med siktet far

REKONSTRUKSJON: Politiet har opplyst til VG at det skal ha vært gjennomført en rekonstruksjon av drapsforsøket på Kapp.

REKONSTRUKSJON: Politiet har opplyst til VG at det skal ha vært gjennomført en rekonstruksjon av drapsforsøket på Kapp. Foto:

Av

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sønnen (15) på Kapp gjennomførte fredag en rekonstruksjon med politiet.

DEL

Mannen i 40-årene rekonstruerte drapsforsøket foran lokalt politi som hadde bistand fra Kripos.

Det var VG som først omtalte rekonstruksjonen.

Inger Marie Støen, som er bistandsadvokat for den kritisk skadde 15-åringen og moren, ønsker overfor OA ikke å kommentere saken.

Siktedes forsvarer, advokat Håvard Fremstad, var til stede sammen med klienten, ifølge politiet. Det kommer ikke fram hvor eller når rekonstruksjonen fant sted. VG har kontaktet forsvarer Fremstad som sier at han ikke har anledning til å svare på nåværende tidspunkt.

OA har kontaktet Fremstad uten hell.

9. oktober rykket politi ut til en adresse på Kapp, der de fant 15-åringen livløs. Faren ble siktet for drapsforsøk, i tillegg er han siktet for seksuell omgang med barn under 14 år og frihetsberøvelse av guttens mor.

Mannen, som er varetektsfengslet i fire uker, har erkjent drapsforsøk og seksuell omgang med sønnen, og har forklart seg om de faktiske forhold rundt frihetsberøvelsen.

Gutten ble oppgitt å være livstruende skadd samme dag som han ble fløyet til sykehus i Oslo. Så ble tilstanden oppgitt å være kritisk, før politiet lørdag etterpå opplyste at den var uavklart.

Artikkeltags