Innlandet politidistrikt etterlyser en bil som knyttes til ran av en gullsmedbutikk i Trysil tidlig onsdag morgen. Ranet er grovt og det er derfor av stor betydning at politiet får bistand fra allmennheten.

Bilen som etterlyses er en champagnefarget / beige formentlig Kia Carens av ukjent årsmodell. Politiet mener at gjerningspersonene har benyttet bilen på sin ferd fra Trysil. Det er opplysninger i saken som tyder på at flukten har skjedd østover og inn i Sverige.

Politiet gjør oppmerksom på at det er grunn til å tro at bilen er utstyrt med falske norske skilter - JD10262. Disse kjennemerkene er stjålet fra en bil som hadde fått stans på Rv 25 ca 300 meter øst for Esso Myklegard i Løten. Dersom publikum har observert at noen fjernet skiltene på en svart Opel Vectra langs rv 25 i perioden fra torsdag 25. februar 2016 og til tirsdag 1. mars 2016 kl 1445, er dette av stor interesse.

Bilen er etterlyst internasjonalt og svensk politi er underrettet om at bilen er av stor interesse for norsk politi.

Politiet presisererat øvrige biler på bildet har ingen tilknytning til ranet.

Den som har observert, eller observerer bilen bes ta kontakt med politiet i Innlandet på tlf 62 53 90 00 eller nærmeste politidistrikt på tlf 02800.