– Etterforskningen tyder på at det ikke foreligger et straffbart forhold knyttet til dødsfallet

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet er i ferd med å avslutte etterforskningen av dødsfallet i Heimdals gate.

DEL

– Saken er fortsatt under etterforskning, og vi er i sluttfasen, sier etterforskningsleder Siv Anita Opsahl ved Innlandet politidistrikt.

Saken dreier seg om ei kvinne som ble funnet hardt skadet utenfor den ene blokka i Heimdals gate. Hun døde senere av skadene. Obduksjonsrapporten viste omfattende skader i hode og rygg, og politiets teori har vært at hun har falt.

Politiet har gjennomført en grundig og bred etterforskning. Mange personer er avhørt.

Identifiserte personer i blokka

En av beboerne i blokka sier til OA at han var inne til avhør i forrige uke, og at han da skulle identifisere personer som gikk ut og inn av blokka i det aktuelle området.

– Jeg hadde besøk av venner den kvelden for å se på den norske finalen av Melodi Grand Prix. Jeg identifiserte de som hadde vært hos meg, forteller han.

Han skal ikke ha hørt eller sett noe mistenkelig den kvelden eller påfølgende natt.

– Jeg visste ikke noe om det før noen sendte meg melding om det, sier han.

– Tyder ikke på straffbart forhold

Påtaleansvarlig Ingveig Nøkleby bekrefter at de brukt overvåkingsbilder til å identifisere personer som var i blokka, og at de aller fleste er identifisert og avhørt.

– Vi har avhørt mange personer i saken, både beboere i blokka og personer som skal ha vært i kontakt med kvinnen i forkant av hendelsen. Etterforskningen tyder på at det ikke foreligger et straffbart forhold knyttet til dødsfallet, sier Nøkleby.

Artikkeltags