Conception i Backstage: – Impulsivt røsket jeg dassen av røret!

SNAKKER UT: Snakkevillige Conception er denne rundes gjester i OA-podden Backstage. Fra venstre: Arve Heimdal, Roy Kahn, Tore Østby og Ingar Amlien.

SNAKKER UT: Snakkevillige Conception er denne rundes gjester i OA-podden Backstage. Fra venstre: Arve Heimdal, Roy Kahn, Tore Østby og Ingar Amlien. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Conception er tilbake igjen, og samtidig som de ser framover, tar vi i denne utgaven av OA-podden Backstage med karene på en real mimretur.

DEL

Sist tungrockerne i Conception sto på ei scene sammen var i 2005. Nå er Tore Østby, Roy Kahn, Arve Heimdal og Ingar Amlien tilbake igjen med splitter ny musikk samtidig som de har flere spillejobber på gang.

I Backstage mimrer karene om gamle dager om alt fra kollektiv konvoluttslikking til hysteri i Japan. Et meget spesielt pubbesøk i Skottland blir også viet mye tid. Så spenn deg fast og bli med på en hysterisk reise inn i Conception-land!

PS! Ønsker du se karene mens de snakker? Fortvil ikke, denne utgaven av Backstage kommer nemlig også som video på oa.no!Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags