OA-podden «Backstage»: Da Jan Øvland nesten ble popstjerne

Livat: Jan Øvland løfter på sløret og tar oss med tilbake da One 2 Many hadde ambisjoner om å bli like store som a-ha. arkivbilde

Livat: Jan Øvland løfter på sløret og tar oss med tilbake da One 2 Many hadde ambisjoner om å bli like store som a-ha. arkivbilde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Popnostalgikere får nok å sette tennene i når Jan Øvland i OA-podden «Backstage» forteller den elleville historien bak One 2 Many og hiten «Downtown».

DEL

Trodde du filmklassikeren «Spinal Tap» bare var tull, fjas og oppspinn, vil du etter og ha hørt Jan Øvland fortelle om tida da One 2 Many fikk en superhit med Downtown tro om igjen, for denne historien har alt!

Heldigvis for oss har Jan Øvland minne som en elefant, og i rike ordelag tar han oss med tilbake til 80-tallet da han skulle bli popstjerne sammen med barndomskompisen Dag Kolsrud og resten av One 2 Many.

Vi blir med på møter med bigge platebosser i London, en tur innom hårklinikken der Ian Paice og Joe Walsh allerede ventet og vent til du får høre hvordan Øvland så for seg hvordan One 2 many skulle entre scena!

Dette er en ellevill reise tilbake til pop-åttitallet, så klikk deg inn på oa.no i dag og få med deg Jan Øvland i «Backstage» med OAs Frode Hermanrud som svært ordknapp intervjuer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags