Return i OA-podden «Backstage»

Løs snipp: Selveste Return er gjester i den rykende ferske utgaven av podkasten «Backstage» som ligger ute fra og med i dag. arkivbilde

Løs snipp: Selveste Return er gjester i den rykende ferske utgaven av podkasten «Backstage» som ligger ute fra og med i dag. arkivbilde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Veteranene i Return er aktive som aldri før, men tar seg likevel tid til å besøke OAs omreisende podkaststudio.

DEL

Stange-rockera, som kan notere seg for superhits som «Sing me a song», «Change the attitude», «To the top» og «Bye bye Johnny», har også en historie som ihuga musikkentusiaster og platesamlere, og det er den siden som kommer til syne når Return sporty blir med på den første utgaven av Backstages fetter, «Platepreik» som ligger ute på oa.no fra og med i dag.

Det er som vanlig Frode Hermanrud som styrer samtalen som denne gangen naturligvis vil dreie seg mye om Return-karenes favorittplater, men det skal også handle om starten, hva slags musikk Return spilte før de ble Return og ikke minst får vi høre hva bandet egentlig mener om Nirvana og grungen.

«Backstage» er OAs egen podkast som kommer med nye episoder hver 14. dag på oa.no. Den er gratis å lytte til, og du finner alle episodene både på vår hjemmeside og på iTunes.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags