Ny episode ute: Ellevilt med Blåtoner Backstage

BJUDER PÅ: Blåtoner-gjengen, Ingrid Olava, Lew Bergrud og Knut Anders Sørum, byr på seg selv i den ferske utgaven av OAs podkast Backstage som er ute nå på oa.no.

BJUDER PÅ: Blåtoner-gjengen, Ingrid Olava, Lew Bergrud og Knut Anders Sørum, byr på seg selv i den ferske utgaven av OAs podkast Backstage som er ute nå på oa.no. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stemningen er mildt sagt munter når Frode Hermanrud besøker Blåtoner-gjengen etter en vellykkede øvelse i stabburet hass Knut Anders Sørum på Toten.

DEL

Årets Blåtoner-turne er godt i gang og med Ingrid Olava som nykommer på laget, er det ikke fritt for at veteranene Knut Anders Sørum og Lewi Bergrud har et lass av ville historier å komme med til førstereisen og OA-podkastens lyttere. Nå må det sies at Ingrid Olava kjenner godt til karene fra før, så at den munnrappe lillehamringen har små problemer med å parere og tidvis parkere totningenes verbale utskeielser, kommer ikke som noen stor overaskelse.

Den som derimot rett som det er sliter med å holde tunga rett i munnen er OAs reporter, så klikk deg inn på oa.no og bli med på det som til nå er den villeste podkasten i OAs historie!

Vi får høre om da Lewi Bergrud gikk i gulvet på bedehuset og ikke minst hva som skjedde da nevntes piano gikk i kirkelgulvet idet Knut Anders Sørum skulle klemme til på sistesatsen av Deilig er jorden. Du har ikke hørt det før, og du hører det bare på OAs podkast Backstage.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags