Festivalsjefen besøker OA-podden

Trådtrekkeren: Kari Houth Fjellseth i Fredvikafestivalen er rundens gjest i OA.podden «Backstage». foto: frode hermanrud

Trådtrekkeren: Kari Houth Fjellseth i Fredvikafestivalen er rundens gjest i OA.podden «Backstage». foto: frode hermanrud

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Kari Houth Fjellseth er ved siden av å være sjef for Fredvikafestivalen, også gjest i den ferske utgaven av OA-podkasten «Backstage».

DEL

Med måkeskrik i bakgrunnen og lett bris i mikrofonen, tar travle Kari Houth Fjellseth seg likevel tid til en prat med OA-poddens Frode Hermanrud. I denne utgaven av «Backstage», som ligger ute på oa.no og iTunes fra og med i dag, snakker festivalsjefen naturligvis om nyvinningen Fredvikafestivalen, men også om kvinners plass i festival- og musikkbransjen, om livet blant svette mannfolk i en turnébuss i USA og om en barnebursdag i Skansen der spiren til å bli en reisende i festivaler ble sådd.

«Backstage» er en gratis podkast der du møter spennende kulturpersonligheter der man som regel ikke møter de, nemlig backstage. Tidligere gjester er blant annet Adam Douglas, Leif Anders Wentzel og Trond Nagell-Dahl og Viggo Sandvik. Hver 14. dag kommer det nye episoder, men har du gått glipp av noen, finner du naturligvis samtlige episoder på oa.no/backstage.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags