Sps hedersmerke til Lise Hammerud

Av
DEL

Innsendt Lise Hammerud ble på årsmøtet i Oppland Senterparti tildelt Senterpartiets hedersmerke for sin imponerende og årelange innsats for Gjøvik Senterparti. Hun har vært varaordfører, leder for hovedutvalg, lokallagsleder og innehatt en rekke verv for partiet, både regionalt og lokalt.

I begrunnelsen fra sentralstyret i Senterpartiet heter det:

«Gjennom tre tiår har hun aktivt og pliktoppfyllende tjent partiet i en rekke roller og sammenheng. Hun kom inn i partiet på 1990-tallet som ungdomskandidat og har siden vært med i ulike roller. Opp gjennom årene har hun hatt en imponerende innsats for partiet. Troen på at desentralisert politikk også fungerer i byene har vært en drivkraft. Hun har vært en kvinnestemme i mannsbastioner og har tatt et tak der det har vært behov for henne.

Og – kanskje det aller viktigste; hun har vært der for partiet sjøl i de årene det ikke har vært så stor medgang for partiet. I tider der partiets løsninger ikke var populære, eller organisasjons- og politikkutformingen har vært laber, har hun vært med å dra lasset.

Hun har vært kommunestyrerepresentant, formannskapsmedlem, leder av hovedutvalg og varaordfører i Gjøvik kommune. Organisatorisk har hun også innehatt de fleste roller i lokallaget; leder, nestleder, gruppeleder, leder i nominasjonskomiteen og en rekke andre engasjement.

Hun har vært med i Senterkvinnene og er ivrig opptatt av ungdommens kår, noe som også har resultert i en mangeårig innsats i Ungdomsrådet i Gjøvik.»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken