Prosjekt badedammen i dag

Av
DEL

InnsendtVi venter ikke lenger på sommervarmen, bestemte "Badedamvennene" på Raufoss. Når man leser juli måned på kalenderen, syntes nok flere at flytebrygga burde finne sin rette plass i Badedammen. For å få til dette trengs det verktøy og materialer, men også en handy kvinne eller kar - og noen som tåler vanntemperaturer ned mot 10-tallet. For så mye mer enn det var nok ikke i vannet i dammen i dag...

Etter at verken tørrdrakt eller våtdrakt kunne oppdrives, og den selvskrevne svømmeren Roger var forhindret, ble det Bjørn og Gjermund som skulle sørge for å frakte flytebrygga på plass. Siden måling av millimeter gåsehud ble uavgjort, og at slåsskamp ville gi dårlig rykte for dammen, fant de to ut at de fikk dele likt på arbeidet. Nabo Ola donerte endel kjetting og sammen med hammer og hyssing, spiker og skruer, tau og tommestokk gikk kompanjongene i gang med friskt mot. Og enda friskere skulle det bli da de fikk prøve vannet.

Med mottoet "Litt ditt og litt mitt" er håpet at alle skal føle både eierskap og ansvar slik at mange fortsetter å ta i et tak der det trengs så plassen holder seg fin og kanskje blir enda finere. Sakte med sikkert kan den tilbakeføres til sin storhetstid på 60-tallet.

Artikkeltags