LHL Gjøvik Lagsmøte den 28.10.2019 kl.1830

LHL logo

LHL logo Foto:

Av
DEL

Innsendt LHL Gjøvik Lagsmøte den 28.10.2019 kl 18.30
Åslundmarka Bo og servicesenter.

Referat: Dørene åpnet klokken 17.45. Det strømte på med mennesker ganske tidlig. Det er viktig med litt sosialt før møtet starter. Lagsmøte er åpent for alle. Denne kvelden hadde 42 stykker funnet vegen hit.
Leder: Kine A. Hellenæs åpnet møtet og ønsket alle velkommen, spesielt Tom Torkehagen som skulle holde kåseri for oss: «min måte- din måte og vår måte»
Åpnet med allsang:» Et bedre liv»
Referat fra møte den 30.09.2019 ble referert av K. Haugen.
Informasjon om Julebord den 6. desember. Det var muligheter for å melde seg på hos Arne Åsstuen
eller på mobil 957 93 273. Det vil bli servert to retter: Ribbe og pinnekjøtt. Musikk er ordnet, og Øverby er alltid koselig julepyntet.
Aktuelle saker: Lagsamling 12. -13. oktober på Øyer. Generalsekretær Frode Jahren informerte om LHL sin situasjon. Ragnhild Rørvik LHL Sentralt, snakket om kurs og aktiviteter i lokallagene.
Spørsmål fra salen ble besvart på en tilfredsstillende måte.
Ny aktivitet: Skal vi gå på Bowling sammen? Ønsker dere å gå dagtid eller på ettermiddags tid?
Liten respons.
Hovedgevinst av åresalg blir en fruktkurv, sponset av Kiwi Kirkeby.
En fruktkurv fra samme sted: blir loddet ut på inngangsbilletten.
Nå var vi spente! Tom Torkehagen presenterte seg selv. Første tok han tak i plasseringen vår. Dere må flytte lenger frem, dette er et dårlig lokale å snakke i.
Jammen fikk han det til. Han takket for invitasjonen og ønsket å snakke om kommunikasjon. Det å være sammen i et felleskap, det gjør noe med oss når vi møtes. Kommunikasjon skjer ved ditt nærvær og ditt blotte fravær.
Han kom med mange fine gullkorn angående forandring av andre og seg selv. Det munnet ut i latter og smil. Så tok han oss med på sangundervisning, det ble tilfredsstillende etter tre øvinger. «De nære ting» ble sunget med pianospill av Tom Torkehagen. Sanggleden i salen kunne en merke.
Leder takket med en liten gave fra Gjøvik Chokoladefabrikk. Kristbjørg Haugen overrakte en bok «Lag en god dag» av Solvor Engen. Skrevet av tidligere rektor på Søre Ål skole, Lillehammer, som fikk hjerneslag, og ble et aktiv LHL medlem.
Boken har mange tekster og visdomsord. Ta den gjerne med på hytten og les. I morgen er det Verdens Hjerneslagdag, 29.10.2019. Boken er en heder til alle som har fått livet sitt totalt forandret på et sekund.
Servering av rundstykke, kringle og kaffe. Åreslag og trekning av mange flotte blomster og andre gaver.
Leder gratulerte alle vinnere og takket for støtten.
Hun ønsket alle god tur hjem, neste møte er siste mandag i november.
Takk for en hyggelig kveld.
Ref. K.A. Haugen

Artikkeltags