Per Sandberg nådde ikke opp i kampen om toppjobben i Nordre Land – Kai Slagsvold Hekne får den

NY JOBB: Kai Slagsvold Hekne (til venstre) får jobben som avdelingsdirektør for Samfunnsutvikling og drift i Nordre Land. Per Sandberg (til høyre) nådde ikke opp.

NY JOBB: Kai Slagsvold Hekne (til venstre) får jobben som avdelingsdirektør for Samfunnsutvikling og drift i Nordre Land. Per Sandberg (til høyre) nådde ikke opp. Foto:

Nordre Land kommune har offentliggjort at Kai Slagsvold Hekne får stillingen som avdelingsdirektør for Samfunnsutvikling og drift, hvor han hadde kamp fra blant andre tidligere fiskeriminister Per Sandberg.

DEL

Det var ni søkere til den nyopprettede stillingen i kommunen. Blant annet var avtroppende Lillehammer-ordfører Espen Granberg Johnsen og tidligere fiskeriminister og Frp-politiker Per Sandberg på listen.

Ingen av disse nådde opp.

Jobben går til 63-årige Kai Slagsvold Hekne, som har erfaring fra samfunnsutvikling. Slagsvold Hekne kommer fra jobben som konstituert kommunalsjef for akkurat denne sektoren i Stange kommune.

– Jeg er utrolig glad for at Kai har takket ja til jobben. Med hans erfaring fra flere av tjenesteområdene innen samfunnsutvikling har vi styrket laget, sier kommunedirektør Esther Gilen i en pressemelding.

Nordre Land beskriver den nyansatte som kunnskapsrik og reflekterende. Han er utdannet bygg- og anleggsingeniør og arkitekt. Han har tidligere vært regiondirektør i Husbanken, prosessleder i Statens vegvesen og leder for flere foretak innenfor bolig.

– Vi har hatt med oss mange gode, og godt kvalifiserte kandidater i denne prosessen. Det viser at Nordre Land kommune er en attraktiv kommune å arbeide i, sier kommunedirektør Gilen.

Artikkeltags