Avlyste hyttepåsken etter dette bildet

Bente Andreassen og familien droppet og dra på hytta ved Sarnes, etter at de hadde fått dette bilde av hyttenabo Camilla Daae Quale.

Bente Andreassen og familien droppet og dra på hytta ved Sarnes, etter at de hadde fått dette bilde av hyttenabo Camilla Daae Quale. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Da hytteeierne fikk se bildet naboen hadde tatt av hytta deres ved Honningsvåg – og skavlen som truer i fjellsiden over – avlyste de like godt påsketuren.

DEL

Det er stor snøskredfare i den nordlige landsdelen nå i påskeferien. Noen er litt mer utsatt en andre. Til TV 2 forteller Bente Andreassen at hyttenaboen deres, Camilla Daae Quale, tok et utrolig bilde av hytta deres i Sarnes utenfor Honningsvåg. På bildet ses en diger snøskavl som henger over hytta i fjellsiden bak.

– Vi var i utgangspunktet litt usikre på om vi skulle dra på hytta, ettersom vi har hatt litt problemer med avløpet. Men da vi så bildet, ble vi i alle fall sikre på at vi ikke skulle dra, forteller Andreassen.

Fotografen forteller at de befinner seg på sin egen hytte i nærheten, hvor det ikke er skredfare.

– Men vi er værfast her ettersom veien er stengt. Det er mye vær her nå, sier Daae Quale til kanalen.

Det første de måtte gjøre tirsdag morgen var å grave fram snøscooteren sin, som var blitt fullstendig nedgravd i all snøen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken