Etter to år med munnbind, håndsprit og nedstenginger kan endelig folk sprenge meteren og boltre seg sammen for litt skikkelig sommerhumor på Kapp melkefabrikk.

Tabber og morsomheter

Urbane Totninger har nemlig premiere på sitt sommershow lørdag 28. mai. Her er også OAs egne kulturikon Frode Hermanrud sammen med Una Fadum Aune. Disse to blondinene skal ta tempen på stemningen direkte fra Kapp melkefabrikk.

– Vi skal prate med gjester og kjendiser, vise morsomme klipp og virkelig lodde stemningen på Kapp, sier Hermanrud.

Showet med komikerne fra Toten starter klokka 19.00 lørdag kveld. Men OA sin sending starter allerede klokka 17.30.

I en halvannen time før start skal det blant annet vises flere artige klipp, og Hermanrud lover at det bare er å glede seg til å se på de nå topphemmelige filmopptakene av «behind the scenes».

– Det kommer til å bli skikkelig artig. Klippene består av tabber og andre morsomheter foran kameraet, sier han.

Både før og etter

Alle billettene til showet er solgt, og flere hundre humordiggende mennesker har sikret seg plass for å le og kose seg på Østre Toten.

– Jeg har trua på at det blir skikkelig trykk. Etter disse to åra med pandemi tror jeg folk lengter etter en kveld hvor man kan sitte og glise skikkelig igjen, forteller en entusiastisk lyshåret kulturjournalist.

Showet varer i cirka en og en halv time, og Hermanrud og Fadum Aune er tilbake med et realt nachspiel etter showslutt.

– Vi er på igjen etter showet, og vi gleder oss til både vorspiel og nachspiel på Kapp melkefabrikk. Det blir veldig artig å ha med Una på laget igjen. Hu er kjempeflink. Dette blir en skikkelig festkveld, så jeg håper alle som har mulighet vil følge med på oss, sier Hermanrud med et stort smil.