Norge har åpnet opp, og det er flust av sportsarrangementer rundt om i Norge. Takket være samarbeidet med andre Amedia-aviser kan OA tilby over 125 kamper og andre konkurranser denne helga gjennom portalen direktesport.no.

I Kaupanger arrangeres det i helga driftingweekend, med flere lokale førere i aksjon. Kim Lyshaug fra Biri, Anders og Magnus Gigstad Tvenge fra Vestre Slidre, Jonathan Øraker fra Vang og totningene Kaj Magnus Hagberg, Marcus Fladvad og Harald Gaarder er alle klare for å bidra til spektakulære sendinger.

Arrangementet startet fredag og fortsetter både lørdag og søndag.

I Oslo og Tromsø går NM i henholdsvis rytmisk gymnastikk og turn av stabelen, med sendinger både lørdag og søndag.

Travinteresserte har muligheten til å få med seg alle V75-løpene på Bjerke, mens det er flust med håndballkamper i de to øverste divisjonene. Blant annet møter Synne Fossheim og Molde hele stjernegalleriet til Vipers til toppkamp i Kristiansand med avkast klokka 18.00.

En time tidligere spiller Storhamar - med Guro Nestaker og Maja Jakobsen på laget - hjemme mot Byåsen.

Men det er selvsagt også mye fotball. En spesiell godbit er kvartfinalen i NM jenter 16 mellom LSK og SK Gjøvik-Lyn. Oppgjøret spilles i LSK-hallen lørdag med avspark klokka 14.00.

I samarbeid med Radio Toten overfører vi med radiolyd Raufoss' bortekamp mot Fredrikstad direkte. Kampen har avspark lørdag klokka 15.00.

SK Gjøvik-Lyn jakter sin niende strake serieseier i 3. divisjon når bunnlaget Stovner er gjester på Gjøvik stadion. Kampen streames direkte med avspark lørdag klokka 16.00.

Søndag skal FK Toten og Raufoss 2 i aksjon. Andrelaget til Raufoss er først ute med bortekamp mot Ull/Kisa 2 klokka 13.00. To timer seinere får FK Toten besøk av Lillestrøms andrelag.

Begge kampene er uhyre viktige i bunnen av 3. divisjonstabellen.

Det er også full runde i Ligue 1 i Frankrike. PSG og Lionel Messi spiller borte mot Rennes søndag med avspark klokka 13.00. Rennes har norske Birger Meling på laget. Venstrebacken får trolig en del å stri med mot PSGs stjernespekkende angrepsrekke.