Idrettslaget tar samfunnsansvar

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Gran Idrettslag vil at Gran kommune skal være en attraktiv kommune å bo i. Derfor mener idrettslaget at det er viktig at kommunen har et bredt aktivitetstilbud.

DEL

Og gjennom Gran Idrettspark, som blir ferdigstilt i løpet av ett års tid, mener leder Gunnar Haslerud og hans styre i Gran Idrettslag at man vil gi befolkningen på stedet et variert og flott idrettstilbud.
Til hele befolkningen.

Stort idrettslag

Gran Idrettslag er en sentral og viktig aktør i sitt nærmiljø. Laget nærmer seg 900 medlemmer og er av de aller største i Oppland Idrettskrets. I dag har idrettslaget grupper for fotball, ski, barneidrett, turn og badminton.
Når nye Gran Idrettspark står ferdig kan nye grupper bli opprettet.

- En eneste opptur

Leder Gunnar Haslerud har vært med i ulike funksjoner i Gran Idrettslag i 35 år. Situasjonen i 2009 beskriver han enkelt slik:
- En eneste stor opptur.
Da sikter han blant annet til byggingen av Gran Idrettspark. Et idrettsanlegg som blir en bauta for idretten ikke bare i Gran, men for hele Hadeland.
- Uten å overdrive tør jeg si at dette blir Opplands fineste idrettsanlegg i sitt slag, og det vil gi hele området et stort løft, sier Haslerud.
- Anlegget skal brukes av mange til mye, legger han til.

Roser medlemmene

Gunnar Haslerud er leder for et stort idrettslag. Og han synes det er moro å være leder for et idrettslag der medlemmene virkelig gjør en jobb for idretten i bygda si.

- Jeg er stolt av folket i organisasjonen Gran Idrettslag.

Haslerud trekker fram nye Gran Idrettspark som et eksempel.

- Vi har en stab av veldig flinke folk som har gjort en fantastisk jobb med den nye idrettsparken. Og jeg må bare nevne Atle Roll-Matthiesen. Han kom til oss og sa han gjerne ville gjøre en jobb for idrettslaget som takk for hva det har betydd for ham. Atle har sammen med mange andre gjort en helt utrolig jobb for å få dette prosjektet til, sier Haslerud.

Samlingspunkt

Gran Idrettspark skal stå ferdig neste høst. Et anlegg som vil distriktets befolkning en helt unik mulighet til å utøve ulike typer idretter.

- Vi skal bygge et anlegg der alle som ønsker det kan drive meningsfylt aktivitet hele året rundt. Og viktig; dette skal være et tilbud både til de som driver organisert idrett og alle andre, sier Gunnar Haslerud, som synes det er en fornøyelse å være leder for Gran Idrettslag.

Artikkeltags