– Vi vil løfte fram de flotte tettstedene våre, sier ansvarlig redaktør Erik Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.

Fra onsdag 6. mars blir det opptur i regi av avisen og først ut er Skreia i Østre Toten.

– Vi skal vise at vi er til stede, komme oss ut og møte folk, sier Sønstelie.

Avisen vil derfor være til stede i Skreia i morgen. Der kan du som abonnement få hjelp til tilgang på hele ditt abonnement og møte representanter for avisen for å si litt om hva du mener OA er gode på og hva vi burde gjøre mer av.

– Vi har også et godt tilbud med at du kan få avisen i fem uker for fem kroner. Dermed kan alle få prøve oss, sier Sønstelie.

Det bør også nevnes at papiravisen full-distribueres i det aktuelle området samme dag som oppturen er definert for hvert tettsted.

Serien vil vare i 13 uker. Avisen har oppsøkt Skreia i forkant av den første uken og bringer saker om en vanvittig opptur i treenigheten av bedrifter i Landheim-gruppen. Vi har besøkt den nye galleristen på Skreia og blomsterbutikken i sentrum som har vært der i alle år.

– Vi skal se på det som er positivt og skaper vekst i de flotte tettstedene våre. Vi har hatt god respons på serier som Vekst i Vestoppland og Bak disken som har sett på næringslivet og butikkdrift i regionen. Nå tar vi det et skritt videre ved å reise ut på turne, sier Sønstelie.

Onsdag 6. mars er det altså Skreia som skal vises fram og besøkes. Neste onsdag er det Lena og deretter skal OA til Raufoss, Gjøvik, Biri, Snertingdal, Beitostølen, Dokka, Gran, Fagernes og turneen avsluttes i Hov onsdag 13. juni – like før deres Tid for Tømmer-festival.

– Denne regionen er full av kraft og positivitet, og det må vi få fram. Vi må slutte å prate hverandre ned, sier ansvarlig redaktør Erik Sønstelie i Oppland Arbeiderblad.