Oppsummerer kulturåret 2020 i Backstage: – Jeg er bare så glad for at jeg er musiker i Norge

OPPSUMMERER: Trond Nagell-Dahl (t.v.) og Kenneth Dahlby går igjennom kulturåret 2020.

OPPSUMMERER: Trond Nagell-Dahl (t.v.) og Kenneth Dahlby går igjennom kulturåret 2020. Foto:

Året vi snart har lagt bak oss ble ikke helt som planlagt verken for musiker Trond Nagell-Dahl eller konsertarrangør Kenneth Dahlby.

DEL

Alle som har levd en stund husker nøyaktig hvor de var da Oddvar Brå brakk staven eller hvilket potetgull som lå i skålen da Norge slo Brasil. Det samme gjelder for Trond Nagell-Dahl som aldri kommer til å glemme hvor han var da avlysningene begynte å tikke inn og han skjønte at mars 2020 kommer til å bli stående i historiebøkene som måneden Norge stengte.

I årets siste Backstage går Nagell-Dahl og konsertarrangør ved Kaffka Kenneth Dahlby gjennom året som har vært. Året har vartet opp med opp- og nedturer både for musikeren og arrangøren, men med fasit i hånd, hvor ille har det vært, egentlig?

– Jeg er bare så glad for at jeg er musiker i Norge, sier Trond Nagell-Dahl i podkasten og sender med det varme tanker til kolleger i land som ikke har såpass solide støtte- og kompensasjonsordninger som vi har landet vårt.

Backstage og andre spennende, morsomme og interessante OA-podkaster finner du der du til vanlig hører dine favorittpodkaster. Du finner de også på oa.no/oa-podden.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken