Gå til sidens hovedinnhold

Bli med OA i Fjellhallen

Artikkelen er over 3 år gammel

Avisen inviterer alle sine lesere til Fjellhallen lørdag. Denne gang også med aktiviteter for voksne.

Oppland Arbeiderblad har hatt slike arrangementer for leserne i flere år, men da har en satt spesielt søkelys på de yngre leserne og medlemmer av Lille-Oppland har vært spesielt inviterte.

Det er de selvfølgelig også denne gang, men nå har avisen også lagt opp til mer program for deres foreldre og eventuelt besteforeldre. Dagen har fra i år blitt kalt OA-dagen.

Teknisk hjelp

Hele dagen er det aktiviteter for de yngre. Isen i hallen er åpen for å testes ut og det blir utlån av skøyter. En kan også ta med egne skøyter om en ønsker det.

Klatreveggene kan også prøves med kyndig veiledning fra klatreklubben.

Det blir en aktivitetsløype, en tegnevegg og en skytesimulator. Et hoppeslott for de aller minste finnes også.

 

– Vi er også til stede for å hjelpe folk å bruke hele abonnementet sitt og bistå med teknisk hjelp til å få tilgang til OA på mobil, PC og nettbrett, sier Øivind Ludvigsen i Oppland Arbeiderblad.

 

Han kan videre fortelle at det deles ut gratisbilletter til ettermiddagens hockeykamp samme sted mellom Gjøvik hockey og Tønsberg.

Gotaas-foredrag

Den meget engasjerende historikeren og forfatteren Thor Gotaas kommer for å holde et foredrag om store idrettsøyeblikk av vestopplendinger, og det blir et spennende fysikkshow fra scene med mye smell og flammer.

 

Ludvigsen vil takke alle samarbeidspartnere for å få dagen i land og spesielt de lokale lagene som stiller opp for å vise sine aktiviteter.

– Arrangementet er gratis for alle abonnenter, sier Øivind Ludvigsen i Oppland Arbeiderblad.

Kommentarer til denne saken