Næringslivsloggen fredag 15. desember

Artikkelen er over 2 år gammel

Her er noen aktuelle saker fra det lokale næringslivet i Gjøvikregionen.

DEL

I Vokks, med tilhold på Dokka, har Ole Gunerius Farmen trådt inn som styreleder i både Vokks installasjon, Vokks kraft og Vokks Nett.

Ved Gjøvik tingrett er det åpnet konkurs i boet til snekkerfirmaet Stein Harry Engelund. Første skiftesamling blir holdt 11. januar 2018.

Ved Gjøvik tingrett er det også åpnet konkurs i boet til Hans Johan Grumheten, som jobber innen oppføring av bygninger. Første skiftesamling blir 11. januar i 2018.

Noen nyregistreringer har det også kommet.

Dan Axel Gillerhaugen har etablert en enkeltmannsforetak i Vardal som skal drive med jordbruksvirksomhet, med kjøtt- og melkeproduksjon.

Firmaet Design by Sense i Gjøvik skal drive med utvikling, produksjon og salg av forbrukerelektronikk. Styreleder i firmaet er Andreas Gaarder fra Gjøvik.

Torill Sogn Haug på Dokka har startet opp firmaet TSH Interiørdesign/Norsk arv som i tillegg til å tilby interiørkonsulent og arkitekttjenester også har jordbruk som forretningsområde.

Frode Fauchald på Lena har startet et enkeltpersonforetak der han skal drive med korn- og gressproduksjon, samt sauehold.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken