Nå vil de selge Gamletorvet spiseri

Styreleder Karim A. Benounis og daglig leder Caroline O. Benounis (bildet) har besluttet å selge Gamletorvet spiseri.

Styreleder Karim A. Benounis og daglig leder Caroline O. Benounis (bildet) har besluttet å selge Gamletorvet spiseri. Foto:

– Etter en tung beslutningsprosess, meldes det nå at Gjøviks eldste restaurant Gamletorvet spiseri er til salgs.

DEL

Det opplyser driver og daglig leder Caroline O. Benounis og styrleder Karim A. Benounis i ei pressemelding.

Benounis overtok driften av restauranten etter Stig Furuseth i 2015.

Skiftet fokus

Beslutningen om å selge kommer etter at den daglige lederen ser at hennes lidenskap og fokus har skiftet mer mot vin- og brennevinsproduksjon. Benounis har blant annet bidratt i utviklingen av Toten Troll Aquavit. Dette skal ha gitt mersmak og hun føler derfor at det er på tide å slippe til andre i restauranten.

– Restauranten har over mange år hatt, og har rykte på seg, for å være blant Gjøviks beste restauranter og ble i sin tid Norges første akevittsertifiserte spisested, heter det i pressemeldingen.

Restaurantlokalene kan huse rett over 100 gjester. Ledelsen i Gamletorvet drift AS håper det finnes personer som har interesse og mulighet til å drive spiseriet videre.

Holder åpent

Restauranten vil fortsette med normalt drift fram til eventuelle drivere er på plass.

Det er Showstart som eier bygningen, og Gamletorvet har en leiekontrakt med dem. Styreleder Karim A. Benounis ønsker ikke å gå ut med noen salgssum. Han forklarer at det er flere måter å selge på, enten ved å selge inventar og innhold, eller aksjer.

– Vi tar det med de som måtte være interesserte, sier Karim A. Benounis til OA.

Artikkeltags