Nektet straffeskyld etter siktelsen i fengslingsmøte

FENGSLINGSMØTE:Politiadvokat Ingveig Nøkleby ba om at begrunnelsen for kjennelsen, som kommer senere tirsdag, også holdes unna offentligheten.

FENGSLINGSMØTE:Politiadvokat Ingveig Nøkleby ba om at begrunnelsen for kjennelsen, som kommer senere tirsdag, også holdes unna offentligheten.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Mannen som er siktet i saken som omhandler en kvinnes dødsfall i Odnes søndag, blir tirsdag framstilt for varetektsfengsling i Gjøvik tingrett.

Han nektet straffskyld i forhold til siktelsen under fengslingsmøtet.

Mannens forsvarer, advokat Nils Joakim Staff, ba først om behandling for lukkede dører. Dette ble senere trukket tilbake.

Pressen fikk være til stede, men fikk referatforbud. Politiadvokat Ingveig Nøkleby ba om at begrunnelsen for kjennelsen, som kommer senere tirsdag, også holdes unna offentligheten.

Dommer Ola Rambjør Eide er dommer og tok dette til følge.

Døde av sykdom

Den foreløpige obduksjonsrapporten viste at kvinnen, som døde på Oslo universitetssykehus søndag kveld, trolig døde av sykdom.

Det er foreløpig ikke brakt på det rene hva slags type sykdom det er snakk om,  om det for eksempel var akutt.

I tillegg ble det opplyst at kvinnen hadde mye ytre skader på kroppen, opplyser politioverbetjent Siv Anita Opsahl i en pressemelding.

Politiet i Innlandet fikk den foreløpige obduksjonsrapporten mandag. Oduksjonsrapporten knyttes til det som beskrives som en mulig voldshendelse i Odnes i Søndre Land

Etterforskningen fortsetter

Søndag 11. juni ble politiet varslet av AMK om en mulig voldshandling overfor en kvinne i Søndre Land.

Kvinnen døde på Oslo universitetssykehus senere søndag kveld.

«Politiet har etterforsket saken som en alvorlig voldshandling og som en del av etterforskningen ble kvinnen obdusert», får OA opplyst i en pressemelding fra politiet.

Med bakgrunn i ytre skader på fornærmede og tidligere hendelser, en familievoldssak politiet har hatt under etterforskning fra april i år, velger politiet å fortsette etterforskningen mot siktede.

Artikkeltags