Denne uken gjester Anne Stine og Knut Arild Bakke podkasten Hundene på Toten.

De kommer for å fortelle historien om hvordan de opplevde å kjøpe seg drømmevalpen Odin, for så å oppleve at hundeholdet ikke på langt nær ble slik de hadde sett for seg.

Vi får høre om både triste og koselige ting, skjulte feil og ikke minst et godt tips for å sikre seg mot det uforutsette om man skulle være så uheldig å oppleve det.

– Det er ikke alltid like enkelt å ha hund, noe vi har vært mye inne på i tidligere episoder. I denne episoden får vi høre helt andre grunner enn at hunden biter eller har en atferd som gjør hundeholdet både tungt og vanskelig, sier Stine Langerud og Line Emilie Villanger som leder podkastserien Hundene på Toten.

Hør den siste episoden her:

Heldigvis har historien til familien Bakke en hyggelig slutt, selv om det på et tidspunkt var både trist og vondt.

– Som hundeeiere har vi et stort ansvar for å gjøre livet til hundene vi tar til oss til et godt liv å leve. Det medfører at vi noen ganger, selvsagt med hjelp fra fagfolk som for eksempel dyrleger, må ta noen vanskelige avgjørelser. Vi vil berømme disse og andre hundeeiere som så tydelig er sitt ansvar bevisst og har fokus på at hundene fortjener å ha det godt, sier Stine og Line Emilie Villanger.

De ønsker familien lykke til videre med Bruno.

Her er noen tidligere episoder av Hundene på Toten: