OATVs påskemagasin til 20 i stil med Maren Lundby som gjesteprogramleder

PÅSKEMORO: Maren Lundby sitter i påskestudio sammen med OAs Frode Hermanrud når OATV serverer spennende historier og morsomme innslag fra påskedistriktet vårt.

PÅSKEMORO: Maren Lundby sitter i påskestudio sammen med OAs Frode Hermanrud når OATV serverer spennende historier og morsomme innslag fra påskedistriktet vårt. Foto:

Selv om vi lever i underlige tider, blir det likevel ingen skikkelig påske uten OATVs uhøytidelige påskemagasin. Denne gangen med ingen ringere enn Maren Lundby som gjesteprogramleder i studio.

DEL

Du skal ha peiling på tall for å regne deg fram til alle seire og medaljer Maren Lundby har kapret i løpet av karrieren, og til OAs påskestudio kommer hun med både gjeve medaljer og spennende historier i sekken.

Maren Lundby er gjest sendinga igjennom, og ved siden av at vi kommer litt ekstra under hoppdressen til hoppdronninga, er som vanlig OATVs påskeegg fylt til randen med spennende og morsomme innslag.

Eller hva sier du til ordfører Stian Olafsens topp-seks essensielle Elvis-plater, et besøk på kjøkkenet til Hillevi Bolander som lager påskeknask, musikalske bidrag fra countrybandet Silvertone for ikke glemme tankefulle betraktninger i koronaens tid ved prest Dagfinn Follerås, bare for å nevne noen godbiter?

Påskemagasinet legges ut skjærtorsdag på oa.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken