OA-TV søndag 18.00: – Første gang vi ikke er favoritter mot SK Gjøvik-Lyn

FINALE: Ole kristian Lauvli (b.v), Rino Lund Johnsen og Martin Petterson Heiberg legger favorittstempelet over på Arne Ravndal (f.v) og Harry Singh foran kveldens finale i fotballtennisturneringen på Fastland.

FINALE: Ole kristian Lauvli (b.v), Rino Lund Johnsen og Martin Petterson Heiberg legger favorittstempelet over på Arne Ravndal (f.v) og Harry Singh foran kveldens finale i fotballtennisturneringen på Fastland.

Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli legger favorittstempelet på SK Gjøvik-Lyn når distriktets to ledende klubber møtes i søndagens finale i fotballtennis-turneringen på Fastland.

DEL

– Det er første gang i min tid som Raufoss-spiller at vi er «underdogs» mot SK Gjøvik-Lyn, sa Raufoss-kapteinen etter først å ha sett SK Gjøvik-Lyn feie Reinsvoll av banen med 3–0 i sett mot Reinsvoll og deretter vært med å slå FK Toten 2 3–0 i sin egen semifinale.

– Underdogs

På spørsmål om hvorfor han mener SK Gjøvik-Lyn er favoritter, trakk han på smilebåndet.

– Det så du vel ute på banen i dag? Vi er nok favoritter når vi møtes i vanlig fotball, men ikke i fotballtennis.

Før makker Rino Lund Johnsen fortsatte;

– De er gode og bedre enn oss.

Lauvli og keeperkollega Rino Lund Johnsen har fått med seg Martin Petterson Heiberg. De gleder seg over at de har kommet helt til finalen.

– Utespillerne skal få høre at vi er i finalen, men det blir en tøff oppgave. Selvsagt skal vi prøve. Vi har jo en joker i Martin, men Lyn-gutta har nok tjuvtrent og var gode både i kvartfinalen og semifinalen, sa Rino Lund Johnsen.

Herre- og damefinalen ser du direkte her klokken 18.00

Imponerte

SK Gjøvik-Lyns Arne Ravndal og Harry Singh imponerte både i kvartfinalen og semifinalen med liten feilprosent og god teknikk. OA-TVs ekspertkommentator, Tom Henning Hovi, holder også SK Gjøvik-Lyn som knapp favoritt. Ravndal og Singh har klare ambisjoner om å stikke av med den store vinnerpokalen, men rivaliseringen til storebror Raufoss har de ikke i årene.

– Jeg har ikke hørt om den rivaliseringen. Er ikke de to nivåer over oss? sa Harry Singh, som er oppvokst i London.

– Jeg har spilt en treningskamp mot dem og en B-kamp. Det gikk ikke så bra. Vi får prøve å ta revansje søndag, sa Ravndal, som er fra Figgjo i Rogaland.

Klare triumfer

Reinsvoll kom aldri skikkelig inn i den første semifinalen mot SK Gjøvik-Lyn 2. Selv om Helo Baram og Daniel Amlien jobbet iherdig, ble det for mange feil om ballsikre Lyn-gutter som sjelden gjorde de enkle feilene. Settsifrene ble 11/1, 11/3 og 11/7.

FK Toten 2 kom meget godt i gang mot Raufoss 2, men så begynte feilene å florere. Raufoss 2 kom sterkt tilbake og vant første sett 11/7. I det andre settet hadde totningene muligheten til å utlikne i sett, men Raufoss-gutta beholdt roen og vant 12/10. Før de avgjorde med 11/7 i siste sett.

Damefinale

Søndag spilles det også finale i dameklassen. Også der møtes naboene Raufoss og SK Gjøvik-Lyn for å kåre hvem av de to klubbene som er best i fotballtennis.

Begge finalene sendes live på OA-TV søndag fra klokken 18.00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken