OA-TV 14.00: Raufoss tester goalgetter fra Kjelsås

Valid Idrissi under oppvarming før kampen mot Ull/Kisa.

Valid Idrissi under oppvarming før kampen mot Ull/Kisa. Foto:

Walid Idrissi (24) starter som spiss for Raufoss i den OA-TV-sendte treningskampen mot Ull/Kisa i ettermiddag. Det er en spiller Kjelsås-trener Eivind Kampen anbefaler på det sterkeste.

DEL

– Valid er en ganske komplett spiss. Han er sterk, god med begge beina og er en målscorer. Han har fulgt et utviklingsløp og er nå klar for et høyere nivå. Jeg mener helt klart han er god nok for OBOS-ligaen, og jeg har anbefalt ham å prøve Raufoss, sier Kjelsås-treneren.

Eivind Kampen er fra Valdres, spilte for Raufoss i flere sesonger og har nå vært hovedtrener i Kjelsås i mange år.

– Walid er en seriøs og god spiller. Han er nok ikke i sin beste form nå, men jeg kan anbefale Raufoss å hente ham usett, sier Kampen, som har trent 24-åringen i flere sesonger.

I fjor scoret han 15 mål på 26 kamper, og i 2018 scoret Idrissi 15 mål på 20 kamper for Kjelsås i 2. divisjon.

– Han har fulgt et utviklingsløp og har takket nei til mange OBOS-ligaklubber.

– Det har også vært eliteserieklubber som har vært i kontakt med ham. uten at det er riktig av meg å si noen navn. Valid har vært opptatt av å ta de riktige stegene, og nå er det på tide at han tar neste steg. Så er spørsmålet om han skal være en utfordrer i eliteserien eller få en viktig rolle i OBOS-ligaen. Jeg har også fortalt ham at Raufoss er en flott klubb å utvikle seg videre i, at det er en av få klubber med lidenskapelig fotballinteresse og at det er mange spillere som tar steg videre derfra, sier Kampen.

Idrissi har ett år igjen av kontrakten med Kjelsås.

Raufoss stiller uten Mathias Belli Moldskred som er ute med en liten ryggskade.

Startoppstillingen er slik:

Ole Kristian Lauvli – Snorre Strand Nilsen, Marius Alm, Solomon Owusu, Emile Dadjo – Emil Varhaugvik Breivik, Lasse Berg Johnsen, Oskar Løken – Ryan Doghman, Walid Idrissi og Kristoffer Nessø.

Alle våre abonnenter kan se kampen på Direktesport fra klokka 14.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags