Raufoss jakter spillere til eSerien

Topp fire i FIFA 19-turneringen: fra venstre Kristoffer Strand, Lars Olsen, Heine Hoel og Henrik Marigård Martinsen

Topp fire i FIFA 19-turneringen: fra venstre Kristoffer Strand, Lars Olsen, Heine Hoel og Henrik Marigård Martinsen Foto:

Av
DEL

InnsendtI helgen ble historiens første esport-turnering i FIFA 19 på Raufoss avholdt med 18 deltakere.

– Målsettingen er to-delt: Vi skal finne spillere som skal representere Raufoss Fotball i eSerien i selskap med 18 norske toppfotball-lag, og vi ønsker å bygge en esport-klubb som favner hele regionen, og spillere i alle aldre, opplyser leder Raufoss Idrettslag allianse.

Kristoffer Strand gikk av med seiereni lørdagens turnering, og har sammen med to'er Lars Olsen, samt Heine Hoel og Henrik Marigård Martinsen spilt seg inn på laget.

http://www.raufossfotball.no/nyheter/kristoffer-strand-til-topps-i-fifa-turneringen

Men vi jakter fremdeles gode spillere, og på torsdag 14. mars avholdes det onlineturnering på gamer.no, der vi håper mange flere spillere melder seg på! Aldersgrense er 16 år.

Påmelding finner du på gamer.no søk opp turnering på Raufoss og eSerien.


– På Raufoss og i Innlandet er vi ikke ukjente med å jobbe med fremtidsrettet teknologi og utvikling. Det har vi gjort i over 100 år med gode resultater. Nå søker vi kandidater som vil være med på vårt neste steg inn i E-sporten, opplyser lederen.

Raufoss Fotball ønsker å finne spillere som kan delta og representere Raufoss Fotball i E-serien i FIFA i Norge, og forhåpentligvis i Europa etter hvert. Vi har store ambisjoner om å bygge opp et godt miljø, med mange spillere innen flere kategorier.

– I første omgang håper vi å finne de rette kandidatene som kan representere Raufoss Fotball og klubbens verdier på en god måte, og vi håper at vi i tiden fremover vil få mange spennende matcher gjennom både kvalik og seriespill i FIFA, sier lederen.

Anne Thoresen

Leder Raufoss Idrettslag allianse

Følg på: Facebook

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags