Toten Transport etablerer seg i Danmark

KONTINENTET: Daglig leder Terje Torsæter i Toten Transport AS opplyser at etableringen i Danmark styrker forbindelsen til kontinentet.

KONTINENTET: Daglig leder Terje Torsæter i Toten Transport AS opplyser at etableringen i Danmark styrker forbindelsen til kontinentet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

RAUFOSS: Det er et nøye planlagt steg som Toten Transport nå tar.

DEL

– De siste ti årene har vi bygd oss opp som et nordisk transportselskap. Vi har etablert oss i Sverige, Finland og de tre baltiske landene. Det neste og siste steget er å styrke forbindelsen mellom oss og kontinentet. Trafikken i og gjennom Tyskland har stor betydning for oss, og det er nødvendig å dirigere trafikken fra Danmark, sier daglig leder Terje Torsæter.

Planlagt lenge

Toten Transport Danmark AS skal ha kontor i Horsens og eies av Toten Transport Oslo AS og Per Sinding Holding AS.

– Per Sinding er dansk, og han har vært ansatt hos oss på avdelingen i Oslo i tre år. Planen har vært at han skal lede selskapet i Danmark, og han har vært i Norge for å lære å kjenne Toten Transport og hvordan vi driver, sier Torsæter.

Avdelingene i Oslo og på Raufoss berøres ikke av satsingen i Oslo. De skal fortsatt styre transport til kontinentet.

Ta med hjem

– Men det er slik at det er mer gods som skal til Norge enn som skal ut av Norge. Vi jobber for at de som har oppdrag ut av Norge, har med seg gods hjem, sier Torsæter.

I en pressemelding fra selskapet står det at Toten Transport med etableringen i Danmark vil styrke sin posisjon i Skandinavia og utvikle trafikken mellom Norge og Europa ytterligere.

Det nye selskapet skal ivareta trafikken mellom Tyskland og Norge på stykkgods, delpartier og fulload.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken