Verdifull bygning brant ned

NEDBRENT: Trehuset som brant ned, lå i et hyttefelt, omtrent en mil nord for Brandbu sentrum.FOTO: ANNE MARTINE ENGEBAKKEN GRYMYR

NEDBRENT: Trehuset som brant ned, lå i et hyttefelt, omtrent en mil nord for Brandbu sentrum.FOTO: ANNE MARTINE ENGEBAKKEN GRYMYR

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En gammel badstu på Skålsetra i Brandbu brant ned lørdag kveld.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I halv elleve-tiden lørdag kveld fikk politiet melding om en brann på et hyttetun i Kjølvegen i Brandbu. Badstubygningen på Skålsetra hadde tatt fyr. Selv om det er trangt mellom bygningene, var det ikke fare for spredning. Badstua brant ned til grunnen. Brannen førte ikke til personskade. Badstua var visstnok en gammel og verdifull bygning, melder politiet.

Høy musikk

Natt til søndag fikk politiet melding om svært høy musikk fra et hus i sørbyen i Gjøvik. Patruljen rykket og fikk dempet festen.

Kjele tok fyr

Brannvesenet måtte rykke ut til et branntilløp i Gjøvik lørdag, etter at en kjele hadde tørrkokt. Branntilløpet førte til røyk- og sotskader, men ingen mennesker kom til skade.

Oljelekkasje

En oljetank på Heggenes har lekket olje ned i elva. Brannvesenet fikk stanset lekkasjen lørdag, og varslet statlige og kommunale myndigheter.

Fest ut av kontroll

En privatfest på Lena gikk over styr natt til søndag. Det kom mange mennesker til festen, og situasjonen ble amper. Politiet ble tilkalt for å roe gemyttene, da det var mye slåssing på stedet.

Fjernet voksen kar

Politiet i Jevnaker fikk lørdag kveld melding om en beruset kar i 50-årene som nektet å fjerne seg fra en privat adresse. Politiet rykket ut og fikk fjernet mannen.

Artikkeltags